Reviews


Reviews 132

Examen praktijk with Shey Peral

Super lesgeefster! Je merkt dat ze passie heeft voor haar job die ze graag doorgeeft. Heel veel goede uitleg gekregen. Dank je wel!

Lynn - a month ago

Refill 1 uur with Shey Peral

Hoe meer ik ga hoe meer tevreden ik ben! Ik ben super tevreden alweer! Thx girls! ❤️

Yasmin - a month ago

Cursus Lash Volume Lifting + Lash Botox Workshop with Shey Peral

Mijn opleiding bij Shey, was een super fijne ervaring! Ze zit zo vol passie, enthousiasme en kennis! Thx!

Freya - a month ago

Shey is een professional. Ook mijn dochter van 14 weet ze zo op haar gemak te stellen dat het threaden van bovenlip en wenkbrauwen een fluitje van een cent is. Alles zeer proper, m more...

Anonymous - 2 months ago

Refill 1,5 uur incl gratis brows with Shey Peral

Zowel Shey als Sara zijn toppers! Ik ben super tevreden altijd. Ze luisteren naar wat je wil en het gaat super vlot!

Yasmin - 2 months ago

Refill 1 uur with Shey Peral

Perfect as usual. Best of the best.

Soraia - 3 months ago

Classic Wimperextensions new set with Sara From LaShey’s

Mijn eerste bezoek is super goed meegevallen! Ik voelde mij meteen welkom en werd heel vriendelijk ontvangen door Sara, ze nam de tijd om te bekijken wat ik mooi vind en heeft mijn more...

Yasmin - 3 months ago

New set volume lashes with Shey Peral

Nog steeds even gezellig en top werk! Zelfs met de veiligheidsmaatregelen!!

Anonymous - 4 months ago

New set volume lashes with Shey Peral

weeral super blij met mijn wimpertjes, zoals altijd 😍

Sarah - 5 months ago

New set volume lashes with Shey Peral

Ik had een hele fijne me-time! Dankje Shey! ♥️

Kelly - 5 months ago

Nieuw!! Cursus Brow Lamination + Shaping with Shey Peral

Weer een super cursus gevolgd bij shey. Alles was top verzorgd en veel gelachen ;) weer veel geleerd nu veel oefenen voor het examen. Shey your the best 💪

Petra - 7 months ago

Refill 1 uur with Shey Peral

Top! Ook heel eerlijk om maar een uurtje aan te rekenen !👍

Chris - 8 months ago

Showing 12 of 132